Jazzhands

Random tankar

Tom-Ford-London-perfume-vogue-25july13-prNästa stora grej blir att göra egen pastej och att göra mat på bara en platta, typ som stormkök fast hemma. Det sätter jag mina pengar på.
Och så flugor för damer. Men det har väl varit en grej länge nu.
Plus att jag är nyss hemkommen från London och alldeles groggy. Och tänker att gud vad den tiden är över när man längtade till London och tänkte att det kunde väl eventuellt vara ett ställe att bo på.
Fast så tänkte jag aldrig om London. Bara om Dublin.
Och i London luktade jag förresten på Tom Fords doft London som skulle vara en “tolkning” av staden och han kan inte gilla staden särskilt mycket, han tycker nog som jag, eftersom den luktar diesel, brända bildäck och rök.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen