Jazzhands

July, she will fly

Går till en astrolog, i brist på annat hoppingivande, och får reda på att mitt liv, enligt planeterna, kommer att fortsätta vara totalt menlöst och händelselöst i ett par månader till. Framåt vintern kan det börja hända grejor för då försvinner asplaneten Pluto, vars främsta uppgift tydligen är att sabba, ut ur mitt system och syns inte igen på 240 år.

Parantes men det här med att Pluto inte är en planet (skulle ju också förklara varför han är största aset av dem alla, tydligen, han har väl komplex?) – hur har det påverkat astrologiläsningar sedan det uppdagades?

Nå.

Livet kommer alltså att fortsätta vara en mental vinter tills den riktiga vintern kickar in. Då kan det bli aningen mer händelserikt och 2015-2017 ser ut att bli toppår tydligen.

Yay.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen