Jazzhands

Huntington Gardens

Huntington Gardens
Synd att inte tenoren bor kvar i stan så att jag kunde hyra hans underbara lägenhet med kandelabrar i alla rum och pampiga, inramade tidningsartiklar om honom själv på väggen.
Nå.
Nu hyr jag istället en lägenhet på en toppadress i Beverly Hills. Mycket konst. “Suggestiva” och “sexiga” svartvita bilder över sängen. Men de stör mig inte alls lika mycket som målningen av Jokern i Batman som hänger i vardagsrummet.
Men igår fann jag zen ändå. Åkte till Huntington Gardens i Pasadena och vandrade runt tillsammans med Sheila. Vi nådde en japansk trädgård i trädgården och såg en bonsaiutställning (läs igen: bonsaiutställning) och nådde precis zen innan vi gick och åt fondue.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen