Jazzhands

When in LA…

Är trött på att vågen visar all time high. Har därför köpt gymkort som startar…1 dec. Det vill säga så fort jag kommer hem. Men varför skjuta upp processen? Tänkte jag igår och gick därför på gym I Beverly Hills klockan åtta i morse. The Barre Method. Bollar, hantlar och mina ben darrade, mina armar darrade och nu är klockan snart elva och jag är på Starbucks, nytränad och mighty proud med en – ja, det stämmer – fräsch känsla. Bonusen är ju också att jag känner mig som en äkta angeleno, och kan gå till och från gymmet i jympakläder utan att någon reagerar. Tvärtom, reagerar de på något är det att jag ser infödd ut. Jag har nu köpt månadskort. När jag gör något gör jag det fullt ut. Take note.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen