Jazzhands

Igenkänning och chokladkakor

1082026790

Att kunna välja mellan chewy eller crisp chocolate chip cookie anser jag banne mig vara höjden av lyx. Jag väljer alltid chewy, naturligtvis, och jag har hittills inte stött på någon godare än den som serveras på The Larder.
Jag har vissa ställen, vissa platser i LA där jag känner mig som mest hemma. Tavern, eller The Larder som deras bageridel heter, är en av dem. Varje gång de spelar Elvis Costello, och det är ofta, ser jag det som en hälsning och en diskret kram till mig personligen.
Sist jag var här frågade personalen vad jag hade hållit hus, de hade inte sett mig på ett tag. Idag frågade snälla killen från Honduras vad jag ska hitta på över Thanksgiving och uttryckte bekymmer och oro när jag sa att jag inte visste, inte har något planerat. Jag fick lova honom att komma tillbaka efter Thanksgiving och visa upp mig. Detta kan jag göra. “I’ll be waiting for you” sa han och oavsett om det är amerikanernas osvikliga känsla för service eller om han verkligen menade det så gör det mig glad.

Etiketter None

  • Ylva, 10:33 am November 24, 2014:

    Så fint!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen