Jazzhands

Besatt-teve

SVT-Gift vid första ögonkastet
Jag älskar Gift vid första ögonkastet. Det är fascinerande och fantastisk teve. Berts enorma rädsla för närhet. Emily och Mathias kaotiska hem och liv. Mikaels stora barnlängtan. Och mitt i allt detta – jakten och den enorma törsten efter kärlek som alltså gjort att dessa par lagt ödet i händerna på ett expertteam och låtit andra välja matchningar åt dem. “Perfekta matchningar”. I alla fall i teorin. Och kanske också praktiken – i alla fall två av tre par verkar ju genuint förtjusta i varandra. Någonstans ser jag inte Bert och Ellen passa ihop men hoppas ändå. Åh, kan det inte bli måndag snart.

Etiketter None

  • Lina, 8:38 pm December 31, 2014:

    Jag håller med helt och hållet! Trist att serien är slut nu…
    Har precis läst klart din bok och kom över din blogg av en slump – så glad över att kunna läsa mer av dig!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen