Jazzhands

Summeringen

Europe
Den där dagen igen. Årets sista. Den som egentligen inte ska betyda någonting men som alltid gör det i alla fall.
Det är ju bara en vanlig onsdag. Men det är också dagen då man lämnar och tar avsked, och det är där vemodskänslorna kommer in.
Man summerar.
Man minns.
Man kokar ned.

Och vanligtvis brukar det vara en sorgsen dag för mig. Läser den här dystra prognosen från ett år sedan men just i år har känslorna ännu inte riktigt nått mig utan tvärtom, jag mår ganska bra. Summerar och inser att 2014 var bättre än 2013 och prognosen för att 2015 ska lyfta ännu mer är därmed god.

Jag är hoppfull.

Etiketter None

  • Lotta Losten, 11:04 pm December 31, 2014:

    Bra!
    Jag känner mig förväntansfull inför det nya året. Tror aldrig jag gjort det på det här viset tidigare. Förra året lovade jag mig själv att våga mer och jag tror bestämt att jag gjorde det. Och därmed blir det ju ännu enklare att våga lite till nästa år. Hoppfull, känner jag mig.
    Väldans bra känsla.

  • victoria, 12:09 am January 1, 2015:

    Heja!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen