Jazzhands

Sömnen

Jag har börjat sova i soffan. Det är inte så att den är bekvämare än sängen, snarare tvärtom. Men jag slappnar av mer när jag ligger liksom hopträngd i ett hörn med ryggen mot soffryggen.
Varför? Jag vet inte.
När jag var liten fanns det en grej jag ritade om och om igen och det var små djur, gärna möss, som bodde i små trånga bostäder. Som under en svamp eller i en skokartong. Jag kunde inte tänka mig något tryggare och mysigare än att vara riktigt, riktigt superliten och tränga in mig i ett superlitet boende med supersmå möbler. Och när jag ligger hopkrupen i ett hörn av soffan snuddar det nästan vid min barndoms dröm om den ultimata tryggheten.
Eller så svamlar jag bara. Kanske soffan helt enkelt är bekvämare än sängen? Jag vet inte längre. Jag orkar snart inte vara analytisk mer. Det är dags att sova. I soffan.

Etiketter None

  • Hej, 10:18 pm May 19, 2015:

    Testa bolltäcke! Googla det!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen