Jazzhands

Fest!

julia josefin caroline
Igår var det fest! Fick en inbjudan till Natur och Kulturs vårfest för ett tag sedan och blev förvirrad för en sekund eftersom det stod “Välkommen att mingla med dina författarkollegor” eller något liknande på den.
Författarkollegor? Har jag sådana? Är jag en sådan?
En existentiell minut senare förlikade jag mig med tanken. Okej då, jag är väl en sådan. Men sista ordet i min inre diskussion om min eventuella författaridentitet är inte sagt än.

Det här fotot snodde jag förresten från Julia Skotts instagram. Fotona ovan beskriver ganska bra min utveckling under kvällen faktiskt. Inledde hela evenemanget med att gömma mig bakom Julia och Josefin för att slutligen, i elfte timmen, blomma ut på egen hand och hälsa på folk till både höger och vänster. Drog när allt var på topp och jag hade ett visitkort till en agent i fickan. Det var nära att jag visslade glatt på vägen hem.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen