Jazzhands

Hantverkarångest

Jag ska få nya fönster. De gamla är borttagna och ersatta av någon slags plastkon, ungefär som ett parasoll. Det täcker hela fönstret. Det gör att det är en twilight zone här inne, jag ser inte om det är dag eller natt. Jag ser inte vad det är för väder ute. Det är iskallt, särskilt på natten.

Det är ändå okej, det skänker en skön känsla av äventyr. Jag sover i soffan eftersom det är plast på alla andra möbler, inklusive sängen. Man har lagt konstiga mattor på alla golv, det känns som om jag är nyinflyttad och jag får lust att göra om saker i lägenheten.

Däremot så följer med detta också en hantverksstress. Den som gör att jag inte kan sova av rädsla för att bli väckt av hantverkare. De dök upp här en dag förra veckan vid 7.15, kom in med nyckel och sa att nu skulle de sätta igång om tio minuter. Bara så att jag visste.
Påföljden: jag somnar i skräck, vaknar vid typ fem och vågar inte somna om. Gick upp halv sju idag för att vara redo. Klockan är åtta och ingen hantverkare har dykt upp. Det hela är att betrakta som ett misslyckande.

Etiketter None

  • Anna, 9:09 am May 28, 2015:

    Vanligtvis läser jag din blogg på mobilen via bloglovin, men jag gick in här idag och ville hälsa att det var trevligt och tryggt och ganska förväntat kanske att du har ordnat det så. Tack!

  • Lotta Losten, 6:22 am May 29, 2015:

    Igenkänningen!
    Kan aldrig sova om jag vet att jag måste upp tidigt dagen efter. Och om en hantverkare ska dyka upp är det ju ännu värre! Har dock aldrig varit med om någon som kommit för tidigt utan jag har alltid fått sitta där och vänta i timmar efter att ha stressat som en gnu.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen