Jazzhands

Älskade gamla get!

caroline hainer
Men det är ju något härligt med den här gamla geten ändå. Flashbacken till guidade studiebesök på Moderna med skolan. Mellanstadiet? Kanske högstadiet också. Och alltid den där stackars geten som någon slags tankeväckande provokation. “Den här då? Är det här konst?”, hör jag en entusiastisk guide säga. Kanske ett påhittat minne, kanske är det min egen röst och inte någon guide.
Men när jag såg den där kraken som fastnat i ett bildäck igår blev jag nästan rörd. Där står du än, gamle get. Och försöker att provocera genom att bara finnas, inuti en glaskub. Åh, men härligt ändå. Så fint det är att bli äldre och liksom bara sluta fråga sig vad saker och ting betyder. De bara är.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen