Jazzhands

“There’s no time to lose”, I heard her say

having fun
För övrigt hoppas jag ju på stora Hainer-året 2016. Eller Hainer-hösten i alla fall. Har jag berättat om astrologinfallet? Två år sedan, kanske tre, kände jag mig nere i sviterna från depression och ville ha ett tecken, om än så tunt och vanskligt, på att saker skulle bli bättre. Jag famlade överallt. En astrologifrälst väninna uppmanade mig ganska strikt att gå till en astrolog. Fast jag inte tror på sånt skit så gick jag ändå till två stycken. Jag had enågon slags “second opinion”-tanke där, trots min skepsis. Hur som helst, båda astrologerna/charlatanerna sa att hösten 2016 skulle bli mitt bästa någonsin.
Och det ser onekligen ljust ut för tillfället. Boksläpp nu i vår (11 april, folks) och en ny bokidé i pipelinen. Den ska diskuteras med förlag och blir det deal så blir det självklart en förlängd LA-resa som kombineras med skrivande. Håller tummar och hoppas att få min skepsis mot astrologi överbevisad och totalkrossad.

Etiketter None

  • T, 11:20 pm March 6, 2016:

    Pepp! Jag var hos en astrolog nångång 2006 som sa att jag skulle träffa en nästa pojkvän, vars namn skulle börja på F, årskiftet 2009/2010. Jag suckade och väntade och väntade och till sist hade åren gått och jag träffade Fredrik i december 2009. Vill tro på mer än slumpen. Håller alla tummar för ditt boksläpp och kanonhöst!!! 😀

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen