Jazzhands

En stilla lunk

tossig
Det gick smidigare än jag trodde med allting. Flygresan kändes uthärdlig, min väska var den första som dök upp på bandet (känns som att hitta en fyrklöver) och jag kom hem till lägenheten i lagom till till sängdags.
Jet lagen sitter i kraftigare än väntat, tror jag somnade några sekunder i frisörstolen på morgonen, medan de tvättade håret. Var på möte hos bokförlaget efteråt och piggnade till när jag fick ett provtryck av Åsneprinsen i handen. Vi pratade om bok nummer tre – något jag aldrig i min vildaste fantasi hade kunnat tro skulle hända för, säg, tio år sedan – och jag har ju faktiskt en idé på en sådan. En idé som förlaget är positiv till så nu blir det till att lämna Jim och åsneskriet ett tag, så gott det går, och krypa in i huvudet på en helt annan person. Det känns bra. Jag har faktiskt saknat att ha ett megalångt Word-dokument att ta upp och plocka med i tid och otid. Har känt mig “ledig” på ett sätt som gör att det nu är dags att börja ett stort projekt igen.
Men först sova. Herregud, sova. Jag går runt som i en dimma. Jet lag åt hemhållet är verkligen tio gånger jobbigare än dithållet.

Etiketter None

  • Victoria, 3:21 pm March 5, 2016:

    Vad kul!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen