Jazzhands

Lördag = bakdag

oreo
När det är lite kyligare ute och jag egentligen borde städa och kanske också jobba lite mot deadlinen på måndag så blir det helt logiskt bakning som gäller istället.
Äh, jag vet varför. Det är avslappnade och det är något konkret. Betryggande och härligt. Snarare än städning som känns som ett evighetsgöra utan egentligt slut. Kakorna är klara när de läggs på ett fat och sedan äts upp. Jag ska baka Oreos tänkte jag. Gillar särskilt att baka saker som kräver flera moment.
För övrigt har jag dödat den köttätande plantan som min hyresgäst lämnade kvar. Jag och A åt middag och jag tog en liten, liten minimal bit av hans biff och gav den till växten som åt upp den men som nu ser rutten, brun och ytterst sjuklig ut.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen