Jazzhands

Fårskallar etc

mad
Ibland önskar man att världen var mer som ett gammalt ex av Svenska MAD, ibland inte. Ibland inser man att man lever i ett ex av Svenska MAD. Ibland har en kompis till en kompis till en kompis hört att man skissar på en bok om dickpics och kompisen vet inte vad dickpics är och dessutom är han man och har aldrig råkat ut för någonting sånt men han har pratat med sin tjej om dickpics och de har kommit fram till att det är dåligt och att de inte fattar vad killarna håller på med. Plus att det liksom inte går att dra några slutsatser för alla män är ju olika.
Det är ungefär här jag borde säga okej, det är supertrevligt att du vill förklara ett ämne för mig som jag ägnat många timmar åt att forska i, som du efter ett samtal med din tjej kommit att bli expert på. Men jag har inte tid.
Men så säger jag inte, jag svarar bara passivt-aggressivt på de frågor han för eftersom han verkar vilja föra något slags samtal om detta om än på bebisnivå (“Men ingen tjej vill väl någonsin få en dickpic liksom? I vilket sammanhang skulle man vilja det, liksom?”). Och detta är typiskt och jag blir sur på mig själv som inte säger stopp nu, snälla. Jag orkar inte. Sen säger han att han håller på med en bok om en ung man som har svårt att hitta sin plats i världen och tjejerna förstår inte varför han är besatt av serietidningar och han måste förklara tills han träffar en tjej han inte behöver förklara för och när de tar av sig nakna ser han att hon också tatuerat in nån superhjältesymbol på armen.
Jag säger lycka till. Det är allt.

Etiketter None

 • Ellen, 2:37 pm May 7, 2016:

  Hej!

  Jag har hört att du har bra koll på munkar. Var i LA ska man gå för att få de bästa munkarna? 🙂

 • Jazzhands, 4:30 pm May 7, 2016:

  Hej Ellen!

  Det stämmer. Jag gillar Bob’s Donuts i Farmers market bäst men mer för atmosfären än de faktiska munkarna. Munkarna är rätt plain, vilket iofs är bra de gånger man bara vill ha något till teet. bobscoffeeanddoughnuts.com

  California Donuts om man vill ha galna, amerikanska skapelser:
  cadonuts.com

  SK’s (trist namn) på 5850 W. Third St har riktigt goda saker.

 • zwå, 7:21 pm May 7, 2016:

  Han Eberhardt där är företrädare för SD Nyköping. Det känns väldigt logiskt att MAD-läsare växer upp och blir förvirrade.

 • Jazzhands, 2:01 pm May 8, 2016:

  Zwå, åh gud vilken underbar dimension på galenskapen.

 • Daniel, 8:20 am May 12, 2016:

  Vänta nu – vad var det din nästa bok skulle handla om, sa du?!

 • Jazzhands, 9:53 am May 12, 2016:

  Daniel, jag vet – det är minerad mark. Men när jag började säga att jag skissade på en bok om en kille som kan härma en åsna lät det också helt koko. Kanske skulle jag bara jobba på i tysthet och sedan bara – tada! – presentera den färdiga texten. Jag vet inte. Kanske. Men nu när jag sagt att jag ska skriva en dockpic-roman så måste jag också göra det, det är en bra sak med att snacka vitt och brett om sina projekt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen