Jazzhands

Bland ångorna

Får ett ryck och bestämmer mig för att köpa nya köksstolar. De gamla är obekväma. Jag fick dem av A för länge sedan, de stod på hans vind. Jag gillar dem för att de är gamla skolstolar, två av dem har till och med diskret klotter. Men de är ohyggligt obekväma.
Pinnstolar ska jag ha, bestämmer jag. Och jag har alltid föredragit mörkt trä framför ljust. Beställer ett par och inser att de är alldeles för ljusa. Och snart kommer ju fotbollskillen och allt. Egentligen borde jag måla om köket också. Leker med tanken att hyra en målarfirma så att det blir gjort snabbt men slår ned mitt eget förslag då jag inser att det kommer lukta målarfärg här i en vecka efteråt.
Köper en säck med betsgrejer från Wirströms. Får hjälp av välja kulör och lack och penslar. Jag ser så rådvill ut att jag får lite rabatt. Eller, jag antar att det var därför.
Betsar och betsar. Det blir flammigt eftersom jag glömmer att man ska använda en trasa och inte en pensel. När jag kommer på det är det i viss mån för sent. Försöker betsa flera lager så att det inte ska synas så mycket. Nu är stolarna alldeles för mörka istället. A kom förbi och sa att de var snyggare innan.

 

Etiketter None

  • Victoria, 7:16 pm May 11, 2016:

    Men är de bekväma? För funktion är det viktigaste. Ett snyggt yttre är inte allt, det vet vi…

  • Jazzhands, 9:37 pm May 11, 2016:

    De är något mindre obekväma än de förra… :/

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen