Jazzhands

Söndag med ryck


Dagar då man är stressad eller inrutad i en plan är dagar då man får infall, enligt min erfarenhet. Man är stressad, har massor av jobb att göra. Då kommer man på att man vill handla ett ångstrykjärn.
Idag skulle en målare komma förbi och mäta mitt kök som jag nu bestämt mig för att måla om eftersom jag betsade mina nya stolar i en alldeles för mörk färg. Ja, den bollen är i rullning nu.
Eftersom jag hade en tid att passa fick jag för mig att gå till Skrapan och bleka tänderna. Ingen aning om varför. Ville komma ut lite bara. Sitta i en äggfåtölj med stora, röda skyddsglasögon på mig och en gummiskena i munnen. Jag hade ganska vita tänder innan så det blev inte så stor skillnad. Gick ut på gatan och såg ett långt tåg fullt av sjungande katoliker. Ganska vacker sång. Har alltid dragits till katolicismen. Synd bara att jag inte för mitt liv kan tro. Annars hade jag varit katolik för länge sedan. Snyggaste religionen alla kategorier.

Sedan ställde målaren in.

Vad lär man sig av detta? Ingenting. Förutom att söndagar är lika oförutsägbara som ens egna tankegångar.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen