Jazzhands

Tågtur söderöver

sexism
Samtal mellan två män på tåget. En yngre hillbilly med keps och psykopatblick och en äldre tjockis som ser ut som Kentucky Fried chicken-mannen. De sitter framför mig. Den yngre erbjöd mig en läsk om jag ville prata lite med honom men jag avböjde. Nu har han och den äldre mannen istället funnit varandra.
De pratar vapen (de är för).
De pratar om armén. Gamlingen har varit i armén, ynglingen ska värva.
Sen går de över till att prata quinnor.

Äldre mannen: “As soon as she starts getting serious I head for the door…”
Yngre killen: “Jag säger alltid till tjejen jag dejtar att jag är ett svin, världens sämsta pojkvän, helt opålitlig. Sen när det går åt helvete så påminner jag henne ‘jag sa ju det’, hon får skylla sig själv”.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen