Jazzhands

Fem timmar norröver

magnolia bakery
Idag lämnar jag LA och reser tillbaka norrut. Det är märkligt, jag älskar ju denna plats på jorden men känner ändå att det är helt lugnt att åka tillbaka nu. Har träffat kompisarna i LA, bockat av mina hållpunkter från listan, ätit Hollywood-sallad från Sweet Greens och tårta från Magnolia Bakery.

Men det känns bra, det känns lugnt. Som slutet av dagen på Universal studios då man har valet att ställa sig i kö till en åktur till eller börja dra sig hemåt och man inser att man är nöjd. Man fick åka Harry Potter-åket, Simpsons-grejen och studio tour och allt förutom det är en bonus. Man är nöjd.

Så känner jag nu och har köpt tågbiljett till tåget som går om två timmar. Kommer fram till kuststaden precis när det börjar bli milt i luften. Har köpt en skjorta med ankare på till fotbollskillen. Hade hellre köpt den med valar men den fanns inte i någon bra storlek.
I morgon är han ledig, han föreslog en tur till beachen. Klart man längtar tillbaka då.

Etiketter None

 • En tant, 4:52 pm September 7, 2016:

  Ha, inte varit där sedan (en mekanisk, nb) Jaws & Bates motel var attraktionerna. Long overdue, var i SF förra året men det är ju en helt annan sak än LA. Låter i alla fall väldigt kul med zombies etc.

 • Jazzhands, 8:56 pm September 7, 2016:

  Tanten! du minns helt rätt, Jaws och Bates är fortfarande en del av “studio tour” och highlights. Även om hajen är mer charmigt mekanisk än mycket annat i parken.
  “Kul” är ett sätt att beskriva zombiesarna. “Skräckinjagande” är ett annat.

 • En tant, 3:44 pm September 8, 2016:

  Nä, klart det är fasa med zombies. Harhjärtad.För några år sedan försökte jag se om the shining, klassiker som barnet borde se, tänkte jag. Pallade bara till folkabubblan muntert for upp mot hotellet. Vidrigt.
  Har nu kollat in madonnahotellet, rummen är tres americain och tårtorna såg verkligen oerhörda ut.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen