Jazzhands

Salt och sött

799351_1280x720
Beachen och havet är ju inte mitt element direkt, det ska erkännas. Fryser, krukar mig och blir alltid helt ofelbart knallröd om näsan. Men den kaliforniska beachen är ju svår att motstå ändå. Och aldrig tidigare har jag helt upplevt det magiska med “beach hair”. Mitt hår är i regel för tunt och platt för att göra någonting annat än att hänga rakt ned och framför ögonen som en annan ponny. En tunnhårig ponny.
Men Stilla havets sälta gjorde underverk för mig. När en våg knuffade omkull mig, blötte ned mitt hår och tvättade bort mitt smink tänkte jag såklart “fuck it” och fortsatte bada.
Och make till volym och nonchalanta vågor i håret har jag inte upplevt sedan jag hade stubb vid elva års ålder. Jag tror jag håller på att bli kalifornisk.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen