Jazzhands

Ett nytt bär

oberrypie
Och nu en paus i existentialisttankarna: jag har upptäckt ett nytt bär.

Först blev jag eld och lågor över olalliebäret. Man sade mig att det var en korsning av “hallon och björnbär” vilket lät som det bästa bäret någonsin. Som om drottningsylt blev ett bär.

Såg detta nya kalifornien-odlade bär i pajer, först. Och sedan i sylt och bakelser. Så självklart var jag absolut tvungen att testa.

Blev aningen besviken på  det nya bäret. Det smakar mest björnbär. Inget fel på björnbär naturligtvis, om det är björnbär man vill ha. Men utlovas man ett helt nytt bär, en släkting till superbäret hallonet till och med, så vågar man hoppas på lite mer av en smaksensation.

Etiketter None

  • t-anna, 7:51 am September 15, 2016:

    jag antar att du smakat tayberries?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen