Jazzhands

Sötebröd

vintage-recipes-1950s-pies-a
Har anmält mig till pajtävlingen, kommer att göra smulpaj (eftersom de andra konkurrenterna antagligen kör amerikansk pajvariant). Jag kör blåbär/kokos med knaprigt havretäcke, den kan jag sedan gammalt. Alla är engagerade nu, fotbollskillens mamma frågar om hon kan komma till tävlingen och kolla (och smaka?), en tre timmars biltur för henne.
Fotbollskillens (och numera min) vän Kelly vill vara med som hejarklack. Försöker nu tänka ut, rent logistiskt, när bakandet ska ske eftersom pajerna (man måste bara två) ska vara klara på morgonen.

Är i LA just nu och svettas bort å jobbets vägnar. Jag klarar inte värme, jag gör bara inte det. Går med försiktiga steg, torkar svett ur pannan och försöker att inte bry mig om att kinderna blir röda.
Min värld har blivit tredimensionell. Hemmet Stockholm, hemmet LA och hemmet kusten. I morgon lämnar jag en stad för en annan.

Etiketter None

  • Olle, 12:28 pm September 29, 2016:

    Kommer receptet finnas tillgängligt på bloggen?

  • Jazzhands, 6:00 pm September 29, 2016:

    Olle! Receptet kommer att finnas tillgängligt på bloggen efter 9 oktober!

  • Olle, 10:33 am September 30, 2016:

    Det låter bra det.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen