Jazzhands

Hundar och socker

gentleman
Vi besökte en kennel. Först träffade vi jyckarna en och en. Trots att alla är samma ras kunde man ju klart och tydligt se skillnader i personlighet. Nån var mer framåt och nyfiken, en annan pratade i ett. Sedan träffade vi alla sex på en gång, de skällde på oss men lugnade ned sig. Tror vi stannade en timme och bara gullade med dem.

Jag tror väl egentligen inte att vi faktiskt kommer att skaffa hund. Resandet, avståndet, åtagandet. Men att han ändå är så pass öppen för idén är värmande. Kanske är det jag som tvekar mest? Jag tror det och det är ju ovanligt. Så det är så här det känns att stå på andra sidan stängslet?

Vi åkte till kitschhotellet och delade på en tårtbit. De har en helt galen sort med vit choklad (fast den är rosa), champagne och vanilj. Den är så obeskrivligt god, själva tårtbottnarna är luftiga som sockrade moln. Efter tårtan blev jag akuttrött, vi åkte hem och jag sov i två timmar. Nu är det tredje gången något sånt händer – när jag åt en och en halv munk somnade jag, och det upprepade sig en andra gång. Kollade därför upp sockertröttma på nätet och hittade info om att det är en grej, speciellt om man inte ätit eller äter protein i samband med sockerintaget. Då kan det för vissa helt slå över och bli till motsatsen till sockerstinn. Sockerkoma, fast man faktiskt blir så sömnig att man somnar av sockret. Kanske borde jag byta ut sömntabletterna mot munkar?

Vi hade storslagna middagsplaner, hade bokat bord och allt. Men jag sov så vi avbokade vilket var bra för det betyder att vi äter middag ute idag istället. Bonus!

Etiketter None

 • Lotta, 10:08 am November 6, 2016:

  Ã…h, så spännande ändå. Vilken ras kollade ni på? Sockertröttma känns bekant… Känner igen mig. Min koma inleds med ett rejält blodsockerfall.

 • Jazzhands, 7:37 pm November 6, 2016:

  Mini husky aka Alaskan Klee Kai. Supersöta, fina, smarta, lättdresserade och friska. Samt svindyra.

 • Lotta, 11:03 pm November 7, 2016:

  Jättefina! Har för mig att du suktat efter Bostonterrier någon gång för länge sedan men kan minnas fel. Gillar Boston själv nämligen. Och taxar och frallor och…

 • Jazzhands, 11:08 pm November 7, 2016:

  Du minns helt rätt! Boston är min favorit. Men de kan kräva lite mer energi än vi har att ge. Husky är lugnare, har vi lärt oss!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen