Jazzhands

Optimism overload

Jag raderade precis ett inlägg här. Jag ville inte hänga ut någon så jag skrev lite svepande och det framstod ju som om jag var väldigt okänslig. Som en läsare skrev så förstod hon inte irritationen. Bra påpekat, det framgick ju såklart inte alls så vi raderar.

Etiketter None

 • En tant, 9:09 pm November 27, 2016:

  Håller ej med öht, läste och inlägget var helt relevant och jag förstod irritationen till fullo.

 • Jazzhands, 12:05 pm November 28, 2016:

  Åh kära tant, tack!

 • E, 12:35 pm November 28, 2016:

  Jag kom tillbaka för att kommentera på just det inlägget för jag kände mig lite träffad (utan att ha träffat dig alltså). Ser mig själv som en glad och peppig person men har vid ett par tillfällen fått feedback om att jag är ser saker så negativt. Vet inte vad sånt beror på, delvis en fråga om ursprung kanske, där jag kommer ifrån är man lite snål med beröm och använder ofta understatements. Allt detta för att säga att fortsätt försök hålla det ifrån dig men minns att det kanske inte är varken medvetet eller illa ment!

 • Ulrika, 8:24 pm November 28, 2016:

  Det var inte menat som kritik, ber om ursäkt. Tänkte mest att jag inte förstod hur dina vänners intentioner kunde tolkas så. Men klart har man inte som läsare hela bilden. Kram!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen