Jazzhands

Tillbaka

d7464842d61ae591fd9b806b7c2543cd
Ett rookie-misstag man (och med “man” menar jag mig själv) ofta gör är att gå för mycket när man är på resa. Alltså, man går till ett ställe, ett mål, men när man väl kommer dit är man trött och då ska man knalla runt ännu mer.
72 timmar i Köpenhamn och jag är helt slut. Då har vi ju ändå sovit ok på ett hotell med visserligen lövtunna väggar (sänk teven, grannar!) men bomullsmjuka madrasser. Ätit för mycket kolhydrater och i synnerhet socker (pga wienerbröd) men haft det bra. En otippad highlight var Tivoli som vi inte ens hade planerat besöka. Men det duggregnade, allt var lite grått och vi var lite för opeppade och trötta för att utforska en massa delar av stan till fots. Tivoli var fantastiskt, skulle kunna bosätta mig där mitt i juldekorationerna som lyckades vara massiva och over the top men samtidigt söta och 100% smakfulla. Köpenhamnarna är banne mig chicare än oss Stockholmare. Glada, härliga, snygga. Upplevde blandade känslor i detta.
Nu är vi tillbaka hemma, det känns faktiskt fint. Ser fram emot att sova djupt och ordentligt, att gå på Skansen, äta sill, dricka glögg (hans nya favoritgrej) och känna att det var en liten trip men nu är vi där vi bor, när vi inte bor i Kalifornien.

Etiketter None

  • Veronika, 7:25 pm December 9, 2016:

    Den affischen köpte jag när jag var på Tivoli!!! 🙂

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen