Jazzhands

Tillbaka till allt

peanuts-snoopy-everyday-shuffle-youth-t-shirt-2
Nu har det dykt upp lite jobb dessutom. Så nu är det vardag upphöjt till två. Inte den där vardagen som ändå är ganska soft utan nu är det skrivbord (eller matbord snarare) och deadlines som gäller. Ändå härligt när saker tuffar på, återgår till det normala, hittar takten igen…Ska skriva om K-beauty, recensera lite film och prata om Office Christmas Party i radio på fredag (med anledning av denna recension).

Det största knepet jag kommit på för långdistansförhållanden är, förutom att höras varje dag för annars faller det liksom bort, att boka upp en resa så snart det går. Ett konkret datum när man kommer att ses igen. Något att gemensamt planera för, något att gemensamt aspirera till. Som i “vi är båda med på att detta kommer att vara aktuellt även x veckor framåt”.

Så det har jag gjort. Det blir februari månad på kusten.

Och nej, det var inte särskilt betungande eller tårfyllt att säga hej då på flygplatsen. Jag är fortfarande helt i beundran av mig själv. Känns fortfarande som om det är en annan person jag ser, utifrån. En som kan hantera avsked, se rationellt på sådana saker och tänka framåt utan större tvivel när inga skäl för tvivel egentligen finns.

Fortfarande är detta nytt för mig. Men verkligt. Helt och hållet verkligt.

Etiketter None

  • Victoria, 11:19 pm December 14, 2016:

    Heja dig!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen