Jazzhands

Från det ena till det andra

caroline ring
Den
här typen av synergi gillar jag och det är det roligaste i min bransch. När man skriver någonting (här en recension av Office Christmas Party) som sedan plockas upp i ett annat forum (SR i det här fallet) och man får komma in och utveckla. Jo, det är såklart lite som en kulturdebatt som förs superlångt ned på en sida i någon tidning som ingen orkar läsa på morgonen. Eller kvällen. Och någon svarar och någon annan kanske eventuellt bryr sig. Men det gör ingenting, jag gillar såklart när en tanke får spridas, utvecklas, om så bara under sju minuter i radio.

För övrigt fick jag en försenad födelsedagspresent från ett gäng vänner: en Caroline-ring! Så himla fin och perfekt. Älskar att de tänkt tanken, att den passar så bra (jag föredrar att ha ringar på pekfingret). Sitter som en smäck och har samma kraft som en talisman, känner mig redan starkare så fort jag har den på mig. Är den inte megasnygg?

Etiketter None

 • Maria, 7:26 pm December 17, 2016:

  Verkligen megasnygg! Vet du var jag kan beställa en egen ring..?

 • Jazzhands, 1:09 pm December 18, 2016:

  Ingen aning men tror Etsy?! Och MARIA borde ju vara ett toppennamn för en ring, lagom längd etc! Och det är inte bara typ ett namn påklistrat på en silverring, allt är “gjutet” i en och samma silverklump! *kvalitet*

 • Maria, 12:27 pm December 19, 2016:

  Tack för tips (och namnkomplimang :)! Jag hittade den mycket riktigt på Etsy men frakten kostade mer än ringen..! Känns ju inte rimligt för en sån liten pryl. Jag är ingen vad utlandsnätshoppare men finns det nåt sätt att komma runt frakt på 360 kr?

 • Kawa, 11:03 am December 23, 2016:

  Men vad snygg! Något gör att jag läser Caroline med amerikanskt uttal när jag ser ringen.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen