Jazzhands

Exkursioner


Åker till LA en sväng för ett jobb, en enormt lång text med intervjuer för tidningen Icon. Jag saknar staden, en helt annan puls. Inte så konstigt, det är ju en storstad så det är klart att det är mer energi där. Men inte bara det.

Som när Uber-chaffisen visar sig vara med i Sons of Anarchy och visar bilder på sin mobil från sina modelldagar. En bild på honom och Kate Moss (“det är för italienska Vogue”) till exempel. Jag bläddrar vidare i hans mobila CV och hamnar på en explicit sexbild där hans huvud befinner sig emellan en kvinnas ben.
Min första tanke är förstås att det är en “privat” bild men nu i efterhand inser jag att den var så pass proffsigt tagen ändå (strax ovanifrån) så att om inte kvinnan själv tog den med oerhört stadig hand kan den mycket väl vara från en film, vilket skulle förklara varför den hamnat bland skrytbilderna.

Nåväl. Hemma igen, och med hemma menar jag kusten. Lätt stressad över att jag dels ska åka iväg på ett annat jobb i morgon och sedan hem igen om två veckor. Och med hemma menar jag Stockholm.
Jag vet, det är lika förvirrande i min hjärna, eller snarare mitt sinne. Den där blandstressen där jag är lika delar ledsen för att lämna som glad för att återse. Där jag simultant både förbereder ett avsked och ett återseende. Vi får se hur länge min kropp och mina nerver orkar med det. Men för tillfället känns det som om summan av stressen är mindre än summan av lyckan ändå.

Etiketter None

  • Rebecca, 3:10 pm March 21, 2017:

    Vad vacker du är i ditt långa hår.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen