Jazzhands

Verklighetsflykten och tillbaka

Åkte fram och tillbaka till Phoenix. Steg på i runt 20c och klev av, en och en halv timme senare, i 35c.

Hotellet var ett vanligt, trist motell och wifi fungerade inte vilket helt satte käppar i hjulet för mig som hade tänkt gotta ned mig med snaskiga Riverdale som är min senaste besatthet.
Det är som att läsa en serietidning, fast en sexig och uppumpad sådan. Vad ska jag jämföra med. Gossip Girl fast mörkare?

Vi snackar ju alltså hämndporr, sex med lärare och slutshaming här, det är mörkt och ändå känns det som om man läser en serietidning i bjärta primärfärger. Lite som…Desperate Housewives då kanske minus det flåsiga, humortrevande?

Men något sånt blev det inte. Ett tag försökte jag kolla på telefonen men det blev bara för deppigt. Jag beställde hämtmat, den var usel och fick slängas så även där gick jag bet. Sov, vaknade, åkte och jobbade och sedan Uber direkt till flygplatsen och “hem” igen, till Kalifornien. Det kändes ofantligt lättande. Lade mig på sängen och blundade. Innan jag tog fram datorn och kollade Riverdale.

Jag gillar att vara på resande fot, men man blir rätt tom i skallen. Även när det bara är korta resor. Men om de är många så..?

Har massor att skriva men kom helt av mig eftersom min beau hade sovmorgon idag och inte började jobbet förrän 13. Vid det laget var det ju lönlöst att börja jobba, som att kickstarta igång regalskeppet Vasa efter att det legat på havets botten i ett par år.

Gjorde några halvhjärtade försök, skrev lite och kollade runt på Tradera. Ryckte upp mig, skrev lite till och gled sedan över till att skriva om Victoria Beckham på min nygamla blogg FiftyScents som fått egen domän här. Så det var ju också jobb, kan man säga?

Men nu är klockan snart halv åtta, beau är hemma till 21 (vansinniga jobbtider) så jag får väl ge mig själv tillåtelse att gå hem och…ja, gissa vad.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen