Jazzhands

Om våren städar man


Träffar Emily och vi går och handlar våfflor av Sofia som huserar i en kiosk i en park. Vi sitter ned och under tio, femton minuter upplever vi sol, mulet och snö. Och sedan sol igen.

Det är ljusare hemma nu. De nymålade väggarna, det där barskåpet jag förhoppningsvis blir av med på auktion. Allt jag ser vill jag förändra. Sideboarden av teak som jag alltid gillat ter sig så ordinär, ganska tråkig. Ser mig om och är knappt nöjd med någonting jag har faktiskt. I möbelväg. Inte klädväg heller direkt.

Jag vill ändra allt. Jag vill bo elegant och pampigt, inte som nu i ett antikaffärs-krypin. Ugh. Kliar i hela kroppen. Rensa, rensa.

Etiketter None

  • E, 8:34 am April 24, 2017:

    Jag känner exakt lika dant!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen