Jazzhands

Cirklar


Jag sms:ar med O. Fattar inte hur han alltid ser ut att vara i så god form. Men han är ju gammal dansare, kanske sitter sånt i. En gång vältränad, alltid vältränad?
Ingen aning.

Det finns en alldeles särskild närhet mellan två personer som följer – och älskar – samma tv-serie. Ett band. Undrar om det är en modern grej? Kände man samma sak med någon som älskade The Cosby Show eller som också höll på att läsa Virginia Andrews? Eller vad som nu gällde innan bingewatching och tv-konnessör blev ett yrke.

När jag och min fina fotbollskille sågs för första gången började vi kolla på amerikanska Gift vid första ögonkastet. Ett sånt genidrag av mig att föreslå det! Vore jag dejtingcoach skulle det vara mitt främsta råd till alla trevande därute. När vi diskuterade paren diskuterade vi ju egentligen våra egna tankar och förhoppningar kring ett förhållande.

Hur som helst. Inte nödvändigtvis samma med O men närheten håller jag ändå fast vid. Hur man delar ett projekt, delar känslor kring tv-personer som nästan bli vänner. Just nu är Ted Hastings min främsta vän, det är honom vi sms:ar fram och tillbaka om nu när nya säsongen (av Line of Duty, världens bästa polisserie – jag är seriös).

Och folk får fan komma och gå i mitt liv som de vill. I slutändan är det de som är kvar som är kvar. O är en av dem.

 

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen