Jazzhands

Flygfebern


Nej, inte resfeber. Flygfeber. Den man får av att kolla och söka för många bokningssidor samtidigt. Hur kan vissa biljetter vara så dyra och andra så billiga?
Vi ska till Lake Tahoe. Blir säkert kul men 6 timmars bilresa låter inte superhärligt i mina öron. Inte heller semester med två små kids. Så jag gör allt jag kan för att hitta åtminstone billiga flygbiljetter dit. Ingen lycka.
Ska också försöka ta mig till SF och hälsa på bror, svägerska och hamster. Även där ingen lycka med flygbiljetterna. Kan ju ta tåget som alltid men 6 timmars tågresa lockar inte jättemycket när jag fortfarande känner mig svajig efter resan hit (ja, fortfarande! Fick jag i mig något wack på planet?).
Dessutom flyger jag till LA veckan efter Tahoe och jag börjar känna att jag Orkar Inte Resa så mycket längre. Småresor, korta stressmoment. Orkar inte med det längre.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen