Jazzhands

Bladet från munnen etc


Nu har förlaget gått ut med detta nyhet, om min bok som släpps i september, så då tar jag bladet för munnen och avslöjar titeln jag med.

Och bidrar därmed till en ökad press på mig själv att bli klar i tid. Bonus!

Det här är alltså verket jag filar på dagarna i ända. har gjort i säkert ett års tid nu medan förlag funderat över bästa möjliga sätt att presentera boken på utan att
a) jag blir dränkt i fler dickpics
b) den omedelbara reaktionen blir “åh, en arg tjej”
c) mamma blir generad

Okej, det sista lade jag till själv.

Boken består rent konkret består av en knippe essäer där jag utgår från olika  ämnen som nätdejting, uppvaktningsritualer, hämndporr men också mer otippade som Viagra-reklam och snögubbar som alla på ett eller annat sätt är förknippade med dickpics. Tro mig. Eller, jag försöker i alla fall förklara varför i boken.

Och som ni ser är mitt namn inte med på framsidan. Det tycker jag är svinsmart. Det är inte fokus på mig, det är fokus på en ganska allmängiltig företeelse – män som visar ballen.

Här är en liten intervju om boken. Där det också framgår att det är de oombedda dickpics som intresserar mig. Jag har fått sådana, det är en märklig känsla. Ömsesidiga dickpics är helt ointressanta för mig. Där är det bara att köra på. Inget att se, carry on.

Ni skulle se HÖGEN med böcker jag plöjt igenom (och fortfarande plöjer). En grej leder hela tiden till en annan och så måste jag beställa mer research från nätet. Maskulinitetens historia, sexualitet under 1900-talet, Kinseyrapporterna. När blev sex brottsligt? Jag har svaret.
Och fatta att Trump och Mark Rubio faktiskt på allvar jämförde kukar med varandra så sent som i höstas.

Börjar man kolla efter kuk så ser man det överallt. Sanna mina ord.

Ps. Nej, den innehåller inga bilder.

Etiketter None

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen