Jazzhands

Sydväst denna gång


Och så fram med väskan igen. Knappt har man packat upp från Lake Tahoe så ska man iväg igen. LA denna gång med fullspäckat schema. Dagarna har definitivt börjat att bli kortare i samma takt som de blivit varmare. 30c idag, jag ligger och flämtar på soffan. Går ut, går till caféet och torkar pannan med en servett. Killen bakom kassan undrar om han hörde rätt: “Sa du varm chai?”.

Ja, det sa jag. Det är min nästan dagliga treat. Med den bredvid mig kan jag skriva längre och bättre.

Två veckor kvar och jag stressar upp mig, känner att jag ska hinna med saker. Inte så många fysiska, praktiska och konkreta saker. Mer hinna med att stärka det som redan är ganska starkt, försäkra mig om att det går bra att resa hem en stund. Äh, jag vet, störtlöjligt. Men stressen handlar bara om det.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen