Jazzhands

Mittemellandagar


Just nu vill jag bara vara själv. Stänga in mig på min kammare, sortera saker och hålla sinnet helt rent och organiserat. Närapå tomt.
Sortera, sortera. Tankarna i schack.

Jag orkar inte gå ut, framför allt orkar jag inte träffa folk. Jag försöker skriva och jobba men det är som att flytta en bil med rep. Det går segt. Jag har saker att göra men stirrar bara på ToDo-listan medan jag äter frukost. Jag får korr och feedback på bokmanus och öppnar dokumentet för att sätta igång. Slår igen datorn och börjar rensa köksskåpet istället. Har jag de mest välrensade och välorganiserade skåpen på Södermalm? Inte omöjligt.

Funderar på att gå på bio men ser ingenting som lockar på SFs repertoar. I den mån jag ens fattar vilka filmer som visas eller inte på repertoaren eftersom deras hemsida är så imponerande usel. Varför lista filmer som har premiär i november medan man scrollar bland filmer som är aktuella nu?

Ska det vara så svårt att göra ingenting?

Etiketter None

  • Victoria, 3:45 pm August 2, 2017:

    Är det inte ngt med den här tiden på året? Stillaståendet innan hösten börjar, melankolin, sommaren som snart är över? Jag vet inte. Jag vill bara ligga på en schäslong och titta ut över ägorna, dricka lite lindblomste och minnas… Men istället trampar jag raslöst runt och förbannar att jag gått upp i vikt, inte tvättat fönstrena och funderar på vilken färg jag ska måla sovrummet i.

  • Jazzhands, 9:44 am August 5, 2017:

    Ã…h gud, don’t get me started on förbanna att jag gått upp i vikt. dricka lindblomste och minnas låter också som en målbild och ja, kanske är det vetskapen om att sommaren redan peakat och nu håller på att samla sig för att packa ihop och dra. Så himla trist tanke. Som är besläktad med den där andra tanken om livets förgänglighet.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen