Jazzhands

Han är här


Han är här men åker snart, närmare bestämt på tisdag. Jag drömmer om en tv-serie som jag borde skriva och vaknar med en “shit, jag har det!”-känsla. Jag ska skriva om några i New York som man anlitar när man behöver sätta dit bråkiga spöken. Jag kommer att bli rik! Men vänta nu…den finns ju redan.

Jaja. Han är här och tiden går så fort. Den rinner iväg från det att vi ses på Arlanda (han är trött men glad) tills att vi tittar på klockan och ser att en vecka har gått och han åker på tisdag förmiddag.

På samma gång som jag redan nu känner saknaden jag kommer att känna sedan känner jag också hur jag kommer att sakna Sverige när jag åker över i vinter. En komplex känsla, sinnet lever på två ställen.

Jag tänker på pappa mycket, jag vet inte riktigt varför men kanske har det med den rubbade tryggheten att göra. Han är här men snart reser han iväg. Det är något i det som känns som pappa.
Och med de tankarna kommer tankarna jag hade tidigare på en bok. Inte om pappa per se men med hans situation: Han kunde åka i stort sett var som helst i världen bara inte till sitt hemland.

Det finns någonting där som inte lämnar mig och jag kommer fortsätta att undersöka det.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen