Jazzhands

Vart var jag nu igen…

En journalist som intervjuat mig inför dickpicsboken säger att det blev bråk på redaktionen. Någon manlig kollega i staben hade tagit åt sig och vägrat publicera intervjun i vilken jag säger ungefär som så att ja, det finns kvinnor som tycker att det är obehagligt att få bilder av erigerade kön från hyfsat obekanta män. Inte första gången, vänner har också blivit arga och upprörda. Tyckt att det är smörja, att jag gör höna av en fjäder etc. Det är väl bara att deleta? Och förresten är det knappast så vanligt, jag har till exempel aldrig fått någon bild.

Men här är det roliga: ingen av dem har läst boken. Nej, inte manliga redaktionskollegan heller. Inte vännerna. Boken finns ännu inte, den trycks i detta nu.

Ja, alltså, jag hoppas att jag hinner bli immun tills den kommer ut. Mot förhastade åsikter, mot “men är det inte så att…” utan att ha läst den och så vidare. Men tvivlar när jag får ett mail från en gammal klasskompis jag knappt har kontakt med som skriver att hen sett vad jag skriver på och meddelar att det är tråkigt att jag blivit “batikvänster” och “manshatare” och att hen tar bort mig som vän på FB nu.

Igen: Hen har inte läst boken. Det har i stort sett ingen, förutom jag och min redaktör.

Etiketter None

 • Glasbergshaggan, 3:46 pm September 13, 2017:

  Haha, herregud, folk är så jävla dumma i huvudet.

  PS. En gång blev jag kallad för “halalhippie”. Jag var tvungen att gå hem och googla. DS.

 • Jazzhands, 9:13 am September 14, 2017:

  Halalhippie? Vad hade du gjort för att föräras detta märkliga epitet?

 • Glasbergshaggan, 5:32 pm September 14, 2017:

  Jag befann mig i Bromölla och såg avvikande ut.

 • Jazzhands, 7:37 am September 15, 2017:

  Enda rimliga slutledningen.

 • Lotta Losten, 5:25 pm September 15, 2017:

  Folk är fan dumma i huvet. Jag ser så himla mycket fram emot att läsa boken!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen