Jazzhands

Baktankar


När jag är milt stressad eller milt ledsen bakar jag. Ibland utan att sluta, som när jag började baka kakor för att hantera lite stress och insåg att jag bakat säkert 200 stycken innan jag lade ned. Choc chip med kokos istället för havregryn, om någon undrar. De fick sedan serva som snacks på min releasefest. Det kom massor med folk, många åt kakor men ändå blev det kakberg över. När det gäller bakning känner jag ingen måttlighet. Likaså julpynt. Ingen måttlighet där heller. Den analytiska kanske vill mena att dessa två förenas i känslor av nostalgi, husmoderlighet och hemkänsla. Vad vet jag. Jag vet bara att just nu vill jag bara lyssna på jullåtar, baka saker med kardemumma och ha på mig byxor med resår.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen