Jazzhands

Man förbereder sig

Varför sover jag så vansinnigt mycket nu? Jo, för att jag är trött. Inte min kropp, den är inte trött. Men sinnet, hjärnan behöver vila.
I drömmen är det tydligt att hjärnan går på högvarv just nu, och att jag samtidigt förbereder mig på att resa. I drömmen har jag möten eller saker jag måste hinna till innan de försvinner. Jag träffar människor jag vanligtvis gillar men så gör de något som gör att jag känner att jag måste därifrån. Detta tolkar jag som en inre förberedelse på att jag ställer om från att älska min tillvaro här i Stockholm till att rikta in mig på Kalifornien, dit det är bestämt att jag ska.
Denna helg stannar jag inne. Jag dammsuger, skrubbar och sorterar. Den yttersta förberedningen och mentala omställningen.
Jag får reda på att det är över 30C i Kalifornien just nu. Jag bävar. Hellre höstregn i Sverige. Jag skickar vackra bilder på ett vackert Stockholm i höstlig prakt till fotbollskillens mamma (ja, hon skickar mig bilder regelbundet) och hon svarar “Det ser kallt ut”, vilket gör mig irriterad. Vaffan, kallt och kallt. Det är ju vackert!

Olika förhållningssätt.

Etiketter None

  • e, 4:23 pm November 2, 2017:

    Hej! Tycker det vore väldigt intressant om du kunde skriva en reflektion om hur det är att vara i ett internationellt distansförhållande/set up:en. Tack!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen