Jazzhands

Sunday Bunday

Det var inte igår jag satte klockan och gick upp 7 för att gå till gymmet och göra rumpworkout i 75 minuter. Det var inte igår, som sagt. Det var idag.

Sunday betyder bunday. Jag och ungefär tio andra entusiaster valde svetten och glädjen. Eller i alla fall svetten. Barre och matta med fokus på skinka och lår. Exempel: ett tjockt gummiband om låren medan du sparkar bakåt, framåt och åt sidan med hela benet. Fast med höft och överkropp still. Gör det i fem minuter. Gick hem efteråt och lade mig på sängen. Han fick göra te åt mig innan han gick till jobbet. Nu, en dusch och en lunch senare känner jag mig renare än en flaska decificeringsmedel.

Dock åt jag också typ tre skivor pumpabröd. Så plus minus noll?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen