Jazzhands

Nu barre det av!

Snart blir det hemresa. Hur ska jag hålla uppe mitt galna workout-schema? För det första är det billigare här, sedan ligger barre/yogastudion på promenadavstånd och man kan gå dit i gympakläder. Men den kanske främsta anledningen: tävlingen under november månad har fått mig att spurta. Är uppe i 16 klasser nu, måste nå 21 innan november är slut. Då kan man vinna pris.

Just det, en annan anledning till att jag är inne i vansinnestempot: alla instruktörer ser ut att vara 19 år och ballerinor.
Min hjärna:
1. “Om jag gör som de säger kan jag också se ut så”.
2. “Måste visa att den här 41-åriga tanten också kan minsann!”.

Resultat: svettdroppar på yogamattan, ett ansikte rött som ett hallon och hår i svettigt trassel. Yay.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen