Jazzhands

Januarijobb


Svältfödd man är ändå, på lite uppskattning och resultat. Synliga resultat. Inte abstrakta som vetskapen om att en text går i tryck utan att veta om den ens blir läst.

Nu är jag inne sista rundan på produktionsbolaget. Saker börjar falla på plats, intervjuobjekt bokas och knytas. Synliga resultat, synliga och konkreta saker man kan få ett “men gud så bra!” för.

Svältfödd är man. Har en enda redaktör som säger saker i stil med “Bra text!” och henne älskar jag ju därför. Det är sällsynt med sådant. Mest kommer korr och feedback.

Inser nu vilken skillnad det gör, det synliga och konkreta. Och de “bra gjort” som hör till (liksom de “hm, här får vi tänka om i så fall”).

Jag tror att det är exakt det som gör att jag trots intensiva timmar och långa dagar inte känner mig helt utmattad. Det och träning, antar jag. Varje gång jag är på gymmet känner jag “det här var bra” och “den tog nog”. Varje gång jag klär på mig känner jag “gud, det tar ju ingenting alls”.

Men nu kom jag av mig. Poängen är att jag inser vikten av konkretisering. Och att träningen ger energin som får bränsle av bekräftelsen och sedan sover jag okej.

Etiketter None

  • Libertin, 6:34 pm January 23, 2019:

    Svältfödd, just! Som frilansande kulturarbetare som också skriver känner jag igen mig.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen