Jazzhands

…och nu en nyhet

Jag har haft saker för mig. Jag har haft videosamtal med veterinären för att Alfen satte någonting i halsen och det lät som om han höll på att kvävas. Han var på sitt allra charmigaste humör och jag blev stolt som en mor när veterinären sa att han var “sjukt söt”.

Jag har haft andra saker för mig också. Blivit bjuden på semla och tillfrågad om jag vill få jobbet förlängt en liten stund.

Men se det går inte för jag ska börja på ett helt annat jobb: som manusförfattare. Nej, inte permanent eller så men under den aktuella säsongen av Svenska Nyheter i SVT. Ska hoppa in i februari och stanna säsongen ut och jag ser mycket fram emot detta. Ja, trots press och stress.
Jag ska vara researcher men det betyder också manus. Alltså, leta fram nyheter och sedan tycka roliga saker om dem.

Ingen press.

Veterinären skrev “ovanligt söt” om Alfen i protokollet som jag fick i morse. Jag skärmdumpade och slängde upp på Instagram för sådan är jag nu. Manusförfattare, marsvinsägare.

Jag har haft saker för mig, som sagt. Eller så har jag inte det. Jag minns inte, dagarna flyter ihop. Jag försöker att gå antingen till eller från jobbet. Jag försöker träna och jag försöker äta middag som inte är en tallrik yogurt.
Men det känns som om jag har haft saker för mig.


Etiketter None

  • Victoria, 7:29 pm January 27, 2019:

    Asså, sådant barn, sådan mor tänker jag först o främst. Sen att, ja, det låter som du har saker för dig och grattis! (Eller hur?) till Svenska Nyheter, det låter kul på ngt vis. Dessutom, det är januari, alla äter yoghurt till middag.

  • Tove, 1:46 pm February 8, 2019:

    Men häftigt! 🙂 Lycka till! Jag ser fram emot att titta på denna säsong! Wihoo!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen