Jazzhands

RIP

På förekommen anledning: jag intervjuade Blade Runner-skådisarna i Venedig en gång. Det måste varit 2007 för det var inför en redux-utgåva av Blade Runner.
Daryl Hannah trodde att hon var ditbjuden bara för att softa och var därför lite trumpen minns jag. Hörde henne prata med någon pr-person och hörde henne säga någonting i stil med “om jag hade blivit informerad…” och “men jag kom just hit”.
Jag var livrädd för Rutger Hauer pga Liftaren och han såg det på mig. Han var sist ut, steg in i rummet och fick crazy eyes som han fixerade på mig. Han steg fram mot mig och väste ’Hi kid’ som i filmen. Sedan garvade han och sa att det finns alltid någon i varje sällskap.

RIP.

Etiketter None

  • Daniel, 1:02 pm August 16, 2019:

    Kände du dig hedrad eller var det bara obehagligt?

  • Jazzhands, 1:08 pm August 16, 2019:

    Först obehag sedan en konstig känsla av “En i varje grupp? Nu vill jag träffa mina gelikar!”.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen