Jazzhands

Drömmar

Han dyker upp igen! Varför blir jag inte kvitt den man som jag träffade i tre månader och som sedan drog sig ur. Vi var förälskade, absolut. Ett så mossigt ord. Men det är det ordet vi har som beskriver det initiala, trevande, förblindande och hoppfulla.

Nu drömde jag om honom igen. Jag vet att han gift sig och ett barn är på väg. Hur vet jag det, jag söker inte upp honom. Jag letar inte upp honom på Facebook eller Google. Ändå får jag informationen?
Jag hatar sånt. Att inte kunna ha kontroll över vem som får komma in i mitt liv.

I drömmen, som var en avancerad lucid dreaming, träffades vi och allt var som jag minns det. Den goda delen, då. Någon moster eller faster dök upp och sa “Jag förstår att du har frågor…” och jag sa “Ja, är han inte gift…? Ska ha barn..?” och hon sa “Jag visste att du skulle undra och jag ville stilla din oro. Hon gjorde allt för att behålla honom.”
“Så det finns inget barn?”
Fastern skakade på huvudet.

Och nu till grejen: I drömmen visste jag att jag drömde. Men jag var inte säker. Jag nöp mig själv för att försäkra mig om att jag inte drömde, till och med i drömmen reagerade jag på att detta var typiskt. En klyscha.
I drömmen, i och med mitt nyp i armen, kunde jag till min förvåning konstatera att jag faktiskt inte drömde. Att jag var vaken!
Sedan vaknade jag.

Etiketter None

  • Sally, 8:38 am May 8, 2020:

    Ugh har också drömt om ett gammalt ex senaste två dagarna. Liksom väldigt realistiska- kopplade-till-minnen-drömmar. Blir också särskilt mindfuck när jag sover bredvid min nuvarande kille..

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen