Jazzhands

Cash by the dough!


Vi har inte talat om hur mycket jag gillar den här bilden och det ska vi naturligtvis göra. Ljuset, kan vi börja med. Man riktigt ser hur den varma cowboy-solen sänker sig över Tennessee, låter några sista strålar smeka en blek turists ansikte. Jag gillar också the casualness i jeansskjortan. Upprullade ärmar.

Så här är det. Jag har sömnhuvudvärk och längtar tillbaka till södern. Jag vill kunna glida in på en joint – vilken som helst – och beställa enorma portioner mat för förvånansvärt lite pengar. Jag vill se douchiga dudes i cowboyhatt och bedårande tjejer i boots. Jag känner tomhet. Borde vara stressad eftersom jag kört filmfestivalgig hela veckan och därmed totalt försummat mina plikter som journalist. Jag har deadlines som inte bara flåsar mig i nacken utan slickar mig om halsen. Och ändå längtar jag efter semester. (Skärp dig!). Jag är farligt nära att göra det jag alltid gör när jag är latent stressad, nämligen att spendera sjuka summor på någon form av onödigt plagg eller ett par skor. Men jag måste bryta mönstret. Bryta mönstret!

Så jag klipper håret kort istället och springer på ett löpband. Är det sundare? Jag vet inte, men det är något nytt i alla fall.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen