Jazzhands

Det är du och jag nu, Sophie


Sophie Ellis Bextor berättar om sin Ebay-addiction i Marie Claire. Jag är alltså inte ensam. Sophie har köpt en stor glasstrut i plast till exempel. Vi är alltså lite på samma nivå där hon och jag.
I morgon ska jag tillbaka till krogen som kommer gå till historien som ögonbrynens palats. Måste checka in den där servitören igen. Kennet säger att jag borde fråga vem som “gör hans bryn”. Jag är inte lika säker. Argumentet är “Skulle inte du bli glad om nån frågade dig om dina ögonbryn?”
Kommer att tänka på en Seinfeldgrej där Elaine ska para ihop George med en kompis till henne och George vill ha en totalbeskrivning av kompisens utseende. Elaine går på med “…nice lips, eyebrows a woman would kill for…” och George svarar “Eyebrows? Who cares about eyebrows?”
Det är detta som får mig konfunderad. Ja, vem bryr sig om ett par välformade ögonbryn? Jag, uppenbarligen. Och servitören. Någon mer än jag som ser en viss diskrepans här?
För övrigt har jag jättedåligt samvete nu, över att ha skrattat åt The Bubble Boy-episode flera gånger nu. Helvete, han fanns ju på riktigt. Han levde i en bubbla i tolv år. Sedan gick han ut ur bubblan och dog två veckor senare. Han har arg, deprimerad och fick mystiska raseriutbrott. Precis som i Seinfeld alltså. Precis det man garvar åt. Att han freakar ur inne is in bubbla. Jag har skitdåligt samvete för det nu. Ska kolla på Ebay om jag kan hitta en T-shirt som stöder BubbleBoy på nåt vis. Om inte så kastar jag ut en julklappsönskan här och nu – t-shirt med The Bubble Boy på, please. Och ett par schyssta ögonbryn.

Etiketter None

  • switchbitch, 11:52 am February 20, 2007:

    Det är klart servitören blir glad om du frågar honom om vem som fixar han bryn.. vem vet, du kanske får en ny Vän För Livet(tm)?

    Humor som går ut på att driva med redan utsatta grupper är ju alltid roligt.. Visst, vi får det varmt om arslet i efterlivet, men det är det värt 😀

  • switchbitch, 11:52 am February 20, 2007:

    Det är klart servitören blir glad om du frågar honom om vem som fixar han bryn.. vem vet, du kanske får en ny Vän För Livet(tm)?

    Humor som går ut på att driva med redan utsatta grupper är ju alltid roligt.. Visst, vi får det varmt om arslet i efterlivet, men det är det värt 😀

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen