Jazzhands

Free Bubble Boy!


Kära dagbok,

Jag har nu blivit fullkomligt besatt av Bubble Boy. Precis alla jag varit i kontakt med idag har hört mig prata om Bubble Boy. De tycker jag är fånig, de tror jag är ironisk. De börjar skratta, men min svarta blick tystar dem.
Jag har en idé om att slå ihop mitt intresse för The Boy in the Bubble och mitt intresse för att slösa bort pengar på EBay/Tradera och trycka upp T-shirtar med texten FREE BUBBLE BOY. Det faller eventuellt på copyrights. Och att Bubble Boy, när han väl blev fri, dog direkt. Av sin frihet.
Men ändå. Tänk vilken T-shirt.
Jag skulle bära den till dödagar.
Jag önskar att jag hade tänkt ut idén Bubble Boy, att det var jag som kom på figuren Bubble Boy. Men det var inte jag, det var ett gäng läkare i USA. De skapade Bubble Boy. Eller Moder Jord om man nu vill. Det är en filosofisk fråga.
Jag måste nu handla ett stort parti T-shirts som man kan trycka på. Kanske kan man hitta dem billigt på Ebay?

Caroline

Etiketter None

 • Thomas, 11:18 am February 21, 2007:

  Varför dog “Pojken i bubblan” när han släpptes fri?

  Den här historien låter nästan som matrial till en bok.

 • Thomas, 11:18 am February 21, 2007:

  Varför dog “Pojken i bubblan” när han släpptes fri?

  Den här historien låter nästan som matrial till en bok.

 • Lea, 11:55 am February 21, 2007:

  Based on a true story?

  http://www.imdb.com/title/tt0258470/

 • Lea, 11:55 am February 21, 2007:

  Based on a true story?

  http://www.imdb.com/title/tt0258470/

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen