Jazzhands

Hjälten!


Bästa avsnitet ever av Heroes i måndags/tisdags? Eller vad säger ni, Hero-headz? Jag menar avsnitt 17, “Unexpected”. Massor av Peter P för den som saknat honom (Thomas, jag talar till dig). Åh, tv. Som jag saknar dig.

Etiketter None

 • Mattias, 8:06 pm February 23, 2007:

  Jo, det var ett riktigt kanonavsnitt.
  Jag har pratat om att det stått och stampat ett tag men att det nog snart händer något, och det gjorde det verkligen nu senast… 🙂

 • Mattias, 8:06 pm February 23, 2007:

  Jo, det var ett riktigt kanonavsnitt.
  Jag har pratat om att det stått och stampat ett tag men att det nog snart händer något, och det gjorde det verkligen nu senast… 🙂

 • Caroline Hainer, 8:33 pm February 23, 2007:

  Jag känner mig så partisk och allmänt kärleksfullt inställd till serien att jag inte vågar anklaga den för att ha stått och stampat ens. Bara glad att den tog fart och att Peter P samlar kraft. Den här gången var det Nikki/Jessica som fick hålla sig undan tid i rutan.

 • Caroline Hainer, 8:33 pm February 23, 2007:

  Jag känner mig så partisk och allmänt kärleksfullt inställd till serien att jag inte vågar anklaga den för att ha stått och stampat ens. Bara glad att den tog fart och att Peter P samlar kraft. Den här gången var det Nikki/Jessica som fick hålla sig undan tid i rutan.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen