Jazzhands

Din boss eller bara min?


Betyder det att man galen eller bara att man innest inne är en vit, heterosexuell man om man lyssnar på Bruce Springsteen varje dag?

Etiketter None

 • switchbitch, 10:36 am February 25, 2007:

  Jag satsar mina surt förvärvade vårtslantar på att det är en kombo av de två: galen OCH vit, heterosexuell man. Har han gjort fler riktiga höjdarlåtar än “I’m On Fire”, “Streets of Philadelphia” och “The River”?

 • switchbitch, 10:36 am February 25, 2007:

  Jag satsar mina surt förvärvade vårtslantar på att det är en kombo av de två: galen OCH vit, heterosexuell man. Har han gjort fler riktiga höjdarlåtar än “I’m On Fire”, “Streets of Philadelphia” och “The River”?

 • Karoline, 11:25 am February 25, 2007:

  Jag hamnade på din blogg efter timmars surfande denna söndag ;] Skulle bara säga hej och hoppas att läget är stabilt på Sveavägen! / Karoline, en “gammal” praktikant

 • Karoline, 11:25 am February 25, 2007:

  Jag hamnade på din blogg efter timmars surfande denna söndag ;] Skulle bara säga hej och hoppas att läget är stabilt på Sveavägen! / Karoline, en “gammal” praktikant

 • Caroline Hainer, 5:23 pm February 25, 2007:

  Den vite, heterosexuella mannen dansar på ett sätt som bara VHM kan. Och just det danssteget (svänga hit och dit med armarna medan man böjer knäna i takt) passar som allra bäst till Bruce.
  Skumt.
  Switchbitch, du får i läxa att lyssna på Tougher than the rest, Born to Run, Badlands (OBS! Varning för extra mycket heterorock) och personliga favoriten Valentine’s Day. För Hungry Heart och Dancing in the Dark har du väl redan lyssnat dig trött på?

 • Caroline Hainer, 5:23 pm February 25, 2007:

  Den vite, heterosexuella mannen dansar på ett sätt som bara VHM kan. Och just det danssteget (svänga hit och dit med armarna medan man böjer knäna i takt) passar som allra bäst till Bruce.
  Skumt.
  Switchbitch, du får i läxa att lyssna på Tougher than the rest, Born to Run, Badlands (OBS! Varning för extra mycket heterorock) och personliga favoriten Valentine’s Day. För Hungry Heart och Dancing in the Dark har du väl redan lyssnat dig trött på?

 • Caroline Hainer, 5:24 pm February 25, 2007:

  Hej Karoline! Tog ett tag innan jag kände igen dig. Jag är inte kvar på Sveavägen (frilansar helt sedan ett bra tag tillbaka) men har fortfarande kontakt med Ã…&C plus skriver film i Chili. Du har en fin sida!

 • Caroline Hainer, 5:24 pm February 25, 2007:

  Hej Karoline! Tog ett tag innan jag kände igen dig. Jag är inte kvar på Sveavägen (frilansar helt sedan ett bra tag tillbaka) men har fortfarande kontakt med Ã…&C plus skriver film i Chili. Du har en fin sida!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen